060 brojevi i linije

Razvoj telefonskih usluga s posebnom tarifom i dodatnom naplatom omogućio je interakciju pružateljima sadržaja sa najširim krugom korisnika. Putem tzv. 060 servisa dostupni su brojni informativni, zabavni i stručni sadržaji koji se direktno naplaćuju putem telefonskog računa. Pružateljima sadržaja time je isplativo ulaganje u kreiranje sadržaja a korisnicima je za relativno male iznose dostupan inovativan sadržaj.

Tehnologija koja je do prije nekoliko godina bila dostupna isključivo najvećim tvrtkama i medijskim kućama danas je, zahvaljujući usluzi Rent-a-060 dostupna svima koji mogu ponuditi zanimljiv sadržaj! Uzmemo li u obzir sveprisutnost telefona, potencijalni doseg telefonskih usluga je 80% stanovništva. Naš je cilj potpuno demokratizirati ovaj medij – Rent-a-060 omogućuje Vam da ponudite uslugu istog dana kada ste ju osmislili i to besplatno!

Kreiraj 060 broj

Rent-a-060 podržava sve uobičajene upotrebe telefonskih usluga sa dodatnom naplatom. Organizirate li nagradne igre, kvizove, glasovanje ili tražite rješenje za prikupljanje priloga za humanitarnu akciju, Rent-a-060 ima gotove predloške za brzo i jednostavno kreiranje i podešavanje Vaše usluge. Najnapredniji element naše ponude je vizualni dizajner servisa koji omogućuje neograničenu fleksibilnost u osmišljavanju telefonskih usluga. Cijeli proces koji prolazi korisnik Vaše usluge podešava se vizualno na računalu, crtajući „kućice" upravljate da li će se pozivatelju reproducirati poruka, postaviti pitanje, snimati odgovor… Sustav omogućuje i napredne funkcije grananja procesa ovisno o brojčanom unosu pozivatelja (npr. kvizovi, glasovanja…). Sve ove funkcije i neograničena fleksibilnost podešavanja omogućuje Vam potpunu slobodu u osmišljavanju usluge.

Imate li snimljene zvučne datoteke (npr. pozdravne poruke, pitanja za kviz, pravila nagradne igre…), od ideje do potpuno funkcionalnog 060 servisa trebati će vam 10 - 30 minuta. Usluga koju ste kreirali istog je trenutka javno dostupna a Vi ostvarujete prihod svakim pozivom na 060 broj koji ste zakupili!

Ključna vrijednost usluge Rent-a-060 je micro-payment posredništvo, umjesto da svaki ponuditelj sadržaja organizira svoj obračun usluga, izdavanje računa i provođenje naplate, Rent-a-060 će to obaviti za Vas! Fokusirajte se na realizaciju svoje ideje, ponudite sadržaj a Rent-a-060 servis će obaviti ostalo za Vas – obračun minuta poziva, naplata i isplata na Vaš račun obavlja se potpuno automatski.

Putem telefonskih usluga možete ponuditi informativne, savjetodavne, zabavne i mnoge druge vrste sadržaja. Primjera ima nebrojeno, odvjetnici mogu ponuditi 060 uslugu pravnog savjetovanja, eksperti mogu ponudi svoje znanje putem 060 telefonskog broja sa posebnom tarifom… Bez obzira imate li ideju za kviz, nagradnu igru ili jednostavno želite naplatiti vrijeme provedeno u telefonskom savjetovanju (ili imate potpuno novu ideju) oslonite se na Rent-a-060 platformu za pružanje telefonskih usluga s dodatnom naplatom.